Hotel Azimut

Boutique Hotel Azimut

Hotel Azimut predstavlja jedinstveno utočište koji objedinjuje najviše standarde uzvišenosti, udobnosti i ekskluzivnosti, gdje su svi detalji osmišljeni sa dužnom pažnjom. Osnovan 2002. godine, naš hotel zadivljuje duhom kulturnog nasljeđa prelijepog Svetog Stefana.

Smješten u najatraktivnijem dijelu crnogorskog primorja, Hotel Azimut se klasifikuje kao mali delux hotel. Ima superioran pogled na 300m udaljen luksuzni City-Hotel, nekadašnje ribarsko ostrvo – Sveti Stefan.

Ime hotela

Pomorska riječ azimut ima svoje porijeklo u arapskoj riječi السمت (as-sumūt) – na pravi način. Prema tome, Hotel Azimut je pravi način da se odmara na luksuznom, svjetski poznatom – ostrvu Sveti Stefan. Sobe opremljene u modernom stilu, sa dizajniranim namještajem i bogatim dekorima, pružaju maksimalnu udobnost i zadovoljiće sve potrebe i najzahtjevnijih gostiju. Tople boje ambijenta će doprinijeti da se osjećate prijatno u našim prostorijama, dok će pogled sa balkona iz sobe prema Svetom Stefanu uljepšati vaš boravak. Iako je klasifikovan u kategoriji malih luksuznih hotela, Hotel Azimut nudi mnoštvo sadržaja, kao što su banje i zatvoreni bazen.

Sadržaj hotela

Fitnes

Zatvoreni bazen

Sauna i spa

Taverna

Foto